Op eerste paasdag hebben wij voor u een speciaal Paasmenu samengesteld.
Vooraf :
Zalm tartaartje met waterkers en citroen mayonaise of runder carpaccio
Hoofdgerecht :
Runderhaas medaillons met cognac mosterdsaus of Zalmfilet met room dille saus.
Nagerecht :
Grand dessert
U kunt hiervoor reserveren tot en met vrijdag 19 april
De kosten bedragen 37,50 euro per persson
Buiten het paasmenu hebben wij een beperkte kaart.
Zoals ieder jaar ook dit jaar weer kerstbieren proeven in Calypso.
Speciaal voor onze gasten hebben wij weer een vijftal bijzondere Kerstbieren geselecteerd, natuurlijk vergezeld van een lekker hapje.
We gaan proeven op zaterdag 15 december. We beginnen om 20:00 uur en de kosten bedragen 20 euro per persoon.
Graag aanmelden voor 13 december.
Ook dit jaar kunt u met uw gasten weer gourmetten in Calypso. Zowel op 24 december
(kerstavond) Als op 26 december (tweede kerstdag) zijn wij hiervoor geopend.
De prijs bedraagt 24,50 per persoon. Kinderen tot 14 jaar 12,00 euro en kinderen tot 7 jaar 6 euro.
In verband met de inrichting en de beschikbare stoelen vragen wij u om tijdig te reserveren.
Reserveren kan tot en met vrijdag 21 december.