Aanpassing afhaalmenu!

Ons afhaalmenu heeft enige toevoegingen gekregen !

U kunt nu al eerder bestellen en er zijn een aantal gerechten toegevoegd.

Afhaalmenu en Vouchers

Lieve mensen,

Omdat overheidssteun vanwege onze gedwongen sluiting nog slechts ten dele onze kant op komt en onze vaste lasten onverminderd doorgaan, hebben wij besloten om enigszins cash flow te houden, te beginnen met het verkopen van Vouchers en afhaalmaaltijden. Wij begrijpen dat het vreemd is om voor iets te betalen wat je nog moet ontvangen, daarom geven wij een rendement van 10% per voucher. U kunt vouchers kopen per 5 stuks voor slechts € 10,00 per stuk. Dus 5 vouchers voor € 50,00 met een waarde van € 55,00. Vouchers kunt u bestellen per mail, of telefonisch. Betalen kan per pin, contant of per bank ( NL07DEUT0509448240. onder vermelding van uw naam en als kenmerk “CalypsoVoucher”. ) U kunt vouchers inleveren ter betaling van al onze geleverde producten en diensten. Restant bedragen worden contant teruggegeven en eventuele tekorten kunt u contant of met pin bijbetalen.

Vanaf vrijdag 1 mei kunt u bij ons ook maaltijden afhalen. Dit kan dan van donderdag t/m zondag. Ook hebben wij weer wekelijks een daghap van vrijdag t/m zondag. Om te kunnen zorgen voor een veilige afstand voor de personen die komen afhalen, verzoeken wij u om bij voorkeur tussen 14:00 uur en 17:00 Telefonisch te bestellen, wij speken dan direct met u een tijd af wanneer u uw maaltijd af kan halen. Wij vragen u om slechts 1 persoon te laten binnen komen. U kunt betalen met vouchers, pin of contant.

Het is ons niet toegestaan om tijdens een eventuele wachttijd drank of eten te verstrekken.

Wij hopen jullie allemaal snel gezond weer terug te zien wanneer dat weer kan.

Hou vol… Stay Safe…

Wilma en Sander

Carnaval

Tijdens de Carnaval zijn wij gesloten van vrijdag 21 februari tot en met woensdag 26 februari. Helaas deze week dus ook geen daghap. Donderdag 27 februari zijn wij weer open.

Wij wensen iedereen een hele leuke Carnaval.

Oliebollen en Appelflappen

Dit jaar weer Oliebollen en appelflappen. Graag bestellen voor 30 december. Afhalen op 31 december vanaf 15:00 uur.

Koppel Tac Tic

Ook dit jaar weer een koppel toernooi tactic. Op zaterdag 28 december is het zover. We beginnen om 20:15 uur, inschrijven kan tot 20:00 uur.

Gourmetten met kerst

Ook dit jaar weer kunt u op kerstavond en op tweede kerstdag bij ons onbeperkt gourmetten. Kijk op de poster voor meer info.

Kerstbierenproeverij

Op zaterdag 21 en zondag 22 december 2019 hebben wij weer een proeverij van kerstbieren. Reserveren kan telefonisch of aan de bar tot vrijdag 20 december.

Kerst borrel!

Ook dit jaar kunnen wij voor u en uw gasten of collega’s weer een gezellige kerst borrel of nieuwjaars borrel organiseren. Dit kan al vanaf € 9,95 p.p. voor 2 uur inclusief drankjes en een hapje. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en de beschikbare datums.

Onbeperkt Spareribs !

Op zaterdag 28 en zondag 29 september kunt u bij ons weer onbeperkt spareribs eten voor slechts € 18,50 per persoon. Graag wel even reserveren.

0165-542789