We gaan weer beginnen.

Zoals de meesten weten ben ik door een val enige tijd niet in staat geweest om eten te bereiden.

Inmiddels ben ik in zoverre hersteld dat ik weer in staat ben om te koken. Omdat ik nog een lange weg heb te gaan, doen wij in het begin alleen werken op reservering zodat ik op een lager tempo kan werken en met een lagere bezetting.

Wij vragen daarom aan iedereen die wil komen eten om minimaal 24 uur van te voren te reserveren.

Graag zie ik jullie allemaal weer snel!

Gelukkig nieuwjaar iedereen!

Alleen ik even niet! Op 1 januari ben ik helaas gevallen en heb best wel even een probleem. mijn elleboog is op 12 plaatsen gebroken, mijn schouder is gebroken en mijn heup is gekneusd, dus is het op dit moment onmogelijk voor mij om iets te doen. Daarom is calypso pas weer open op vrijdag 5 januari en tot nader bericht door de week alleen open als er competitie wedstrijden zijn of spellenclub en zo. In de weekenden zijn we wel open maar pas vanaf 18:00 uur. Voorlopig doen wij ook helaas geen eten.

Excuses voor het ongemak!

GRIEP

helaas heb ik de griep opgelopen en voel ik mij verschrikkelijk beroerd. Daarom heb ik besloten om zaterdag 16 december alleen ’s avonds open te gaan (vanaf 17:00uur) en zondag gesloten te blijven zodat ik hopelijk met de feestdagen weer een beetje fit ben. Sorry voor het ongemak.

Zuurkool eten op 1 januari

Ook dit jaar hebben wij voor de liefhebbers weer zuurkoolgerechten op 1 januari. Wij zijn open vanaf 17:00 uur en u kunt eten vanaf 18:00 uur. De kosten bedragen € 18,50 p.p. Wij verzoeken u te reserveren voor 28 december.

Oliebollenen appelflappen!

Ook jaar kunt u weer oliebollen en appelflappen bestellen. Bestellen kan tot en met 29 december, afhalen op 31 december tussen 15:00 uur en 18:30 uur. zie de poster voor meer info.

Koppel TacTics Toernooi

Op donderdag 28 december hebben wij een koppel tactic toernooi met maximaal 32 koppels. We spelen eerst poule en daarna winnaars en verliezersronde. Inschrijven via Poolcafe Calypso, telefonisch (0165-542789). Inschrijven kan tot 19:15, het toernooi begint om 19:45. aanmelden en betalen kan tot 19:30.

Inschrijfgeld is 10€ per koppel en is ook prijzengeld . ps: laat de telefoon even overgaan ik ben niet altijd in de buurt,

Gourmetten!

Ook dit jaar kunt u weer gourmetten in Calypso. Op 23,24 en 26 december verwelkomen wij u graag voor een gezellige avond. U dient wel te reserveren. Dit kan tot en met 21 December. De prijzen zijn als volgt.

Volwasssenen € 32,50 pp

Kinderen <16 € 22,50

Kinderen < 8 € 5,00

Alle dagen zijn wij geopend vanaf 17:00 uur