Carnaval 2023!

In verband met carnaval zijn wij gesloten van vrijdag 17 februari tot en met donderdag 23 februari. Vrijdag 24 februari zijn wij weer open. Wij wensen iedereen een hele leuke carnaval.

Zuurkool op nieuwjaars dag!

Zoals ieder jaar hebben wij op 1 januari ook weer diverse zuurkool gerechten volgens onze traditie. U kunt reserveren voor 29 december en komen eten op 1 januari om 18:00 uur. Wij zijn geopend vanaf 17:00 uur.

wij hebben de volgende gerechten:

Zuurkool Baumann met diverse soorten spek, witte wijn, beenham, knoflook en kruiden. Geserveerd me gekookte aardappelen of puree

Zuurkoolschotel met banaan, aardappel en rundergehakt. En voor iedereen een halve rookworst.

De kosten bedragen € 18,00 p.p.

Voor de kinderen hebben wij eventueel een kindermenu.

Oliebollen en appelflappen

Ook dit jaar kunt u weer Oliebollen en appelflappen bij ons bestellen voor de jaarwisseling. Bestellen kan tot en met 29 december, afhalen kan op 31 december tussen 15:00 uur en 18:00 uur, of op afspraak.

De prijzen zijn als volgt:

Oliebollen € 1,00 per stuk

Oliebollen met rozijnen € 1,00 per stuk

Appelflappen € 1,25 per stuk

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen

Feestdagen

in de eerste plaats natuurlijk hele fijne feestdagen voor iedereen en een fantastisch en gezond 2023 voor iedereen. tijdens de kerstdagen doen wij dit jaar geen eten. Wel kunt u op tweede kerstdag eventueel een lekker drankje komen doen, wij zorgen voor een lekker hapje. Op oudjaarsdag bakken wij weer oliebollen en appelflappen. Hierover volgt meer info volgende week. ook kunt u bij ons op nieuwjaarsdag weer heerlijk komen eten en proeven van een van onze zuurkool schotels. ook hierover meer nieuws volgende week.

Kerstbieren

Vanaf vrijdag 18 November kunt u bij ons weer proeven van diverse Kerstbieren. De bieren kosten € 5,50 per stuk of boek een kleine proeverij voor 2 personen voor 6 bieren inclusief hapjes voor slechts € 50,00

gesloten!

In verband met een besloten feest zijn wij zondag 23 oktober gesloten. Sorry voor het ongemak

Vakantie!

wij zijn gesloten van 27 augustus tot en met 7 september ivm onze vakantie

Halve Marathon van Roosendaal

Voor het eerst sinds 2019 komen de deelnemers van de halve marathon van Roosendaal weer 2 keer langs Calypso. Wij nodigen iedereen uit om gezellig bij ons te komen kijken en de deelnemers aan te moedigen. Natuurlijk kunnen wij u ook dit jaar weer voor voorzien van een drankje en een hapje.

Vakantie

In verband met een korte vakantie zijn wij gesloten van woensdag 4 Mei tot en met maandag 16 Mei.

Carnaval 2022

Normaal zijn wij tijdens carnaval gesloten. Dit jaar jaar hebben wij besloten om geopend te zijn voor onze gasten, zodat zij toch even lekker rustig weg kunnen onder het genot van een hapje en drankje.

Fijne carnaval iedereen!