Paasmenu

Op eerste paasdag hebben wij voor u een speciaal Paasmenu samengesteld.

Vooraf :

Zalm tartaartje met waterkers en citroen mayonaise of runder carpaccio

Hoofdgerecht :

Runderhaas medaillons met cognac mosterdsaus of Zalmfilet met room dille saus.

Nagerecht :

Grand dessert

U kunt hiervoor reserveren tot en met vrijdag 19 april

De kosten bedragen 37,50 euro per persson

Buiten het paasmenu hebben wij een beperkte kaart.

Op eerste paasdag hebben wij voor u een speciaal Paasmenu samengesteld.

Vooraf :

Zalm tartaartje met waterkers en citroen mayonaise of runder carpaccio

Hoofdgerecht :

Runderhaas medaillons met cognac mosterdsaus of Zalmfilet met room dille saus.

Nagerecht :

Grand dessert

U kunt hiervoor reserveren tot en met vrijdag 19 april

De kosten bedragen 37,50 euro per persson

Buiten het paasmenu hebben wij een beperkte kaart.