Op eerste paasdag hebben wij voor u een speciaal Paasmenu samengesteld.
Vooraf :
Zalm tartaartje met waterkers en citroen mayonaise of runder carpaccio
Hoofdgerecht :
Runderhaas medaillons met cognac mosterdsaus of Zalmfilet met room dille saus.
Nagerecht :
Grand dessert
U kunt hiervoor reserveren tot en met vrijdag 19 april
De kosten bedragen 37,50 euro per persson
Buiten het paasmenu hebben wij een beperkte kaart.
Op eerste paasdag hebben wij voor u een speciaal Paasmenu samengesteld.
Vooraf :
Zalm tartaartje met waterkers en citroen mayonaise of runder carpaccio
Hoofdgerecht :
Runderhaas medaillons met cognac mosterdsaus of Zalmfilet met room dille saus.
Nagerecht :
Grand dessert
U kunt hiervoor reserveren tot en met vrijdag 19 april
De kosten bedragen 37,50 euro per persson
Buiten het paasmenu hebben wij een beperkte kaart.